Rutinerad företagsflytt i Göteborg

– erfaren flyttfirma med expertis inom kontorsflytt och företagsflytt

Som professionellt flyttbolag är vi rutinerade experter när det kommer till att planera en smidig företagsflytt. Vi har full förståelse för ert arbete, och därför ser vi till att ni slipper onödiga avbrott och kostsamma driftstopp under flytten. Dessutom är vi ärliga, noggranna, prisvärda och fullt försäkrade via Trygg-Hansa. Kort sagt, vi håller alltid vad vi lovar och lämnar aldrig något åt slumpen. Med oss är er verksamhet och alla era ägodelar i lika trygga som erfarna händer.

Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån AB – där effektivitet möter varsamhet.

Boka kostnadsfri besiktning!

tre stycken specialutrustade flyttbilar utför en företagsflytt

Ska ni flytta?

Då har ni hittat rätt. Vi erbjuder smart flytthjälp för företag i Göteborg, vare sig ni behöver hjälp med kontorsflytt eller flytt av annan verksamhet. Som rutinerad flyttfirma har vi över 20 års samlad erfarenhet av flytt och transport. Det har gett oss en unik logistisk kompetens med erfaret planeringsarbete som minimerar driftstopp – vare sig ni ska flytta till eller från en affärslokal, ett kontor eller ett lager. För oss är inget flyttprojekt för stort eller för litet. Så här går det till när vi hjälper er med företagsflytten:

Steg 1 – Vilka är era behov?

Vi börjar alltid med att kartlägga er verksamhets krav och behov. Till exempel genom att få svar på följande frågor:

När och var ska er företagsflytt äga rum?

Vi sitter i Göteborg, men som flexibla flyttproffs arbetar vi över stora delar av Sverige. Oftast inom Västra Götalandsregionen och Halland, men vi hjälper lika gärna till om ni behöver flytta er kontorsutrustning till eller från exempelvis Stockholm, Kalmar, Skåne eller Karlstad. Berätta för oss om er planerade flytt, så skräddarsyr vi ett upplägg för just ert företag. Är ni verksamma inom Göteborg med omnejd? Då erbjuder vi även kostnadsfri besiktning.

Hur ser era lokaler ut och vad finns i dem?

Vår personal är lika stark som nyfiken och lyhörd. Därför kan vi alltid garantera en effektiv och varsam flytt. Oavsett om det handlar om en otymplig kopiator eller hundra ömtåliga datorskärmar. Hur ser er verksamhets flyttsituation ut? Flyttar ni från bottenplan, högsta våningen eller har ni flera lokaler? Berätta gärna för oss, så återkommer vi omgående med en kostnadsfri offert.

Steg 2 – Säker flytt av kontorsmöbler och inredning

När offerten är godkänd och datumet spikats är det äntligen flyttdags! På avtalad tid står våra specialutrustade flyttbilar utanför er dörr, och sedan börjar arbetet:

    • Vi skyddar alla era inventarier, så som skrivbord, datorer, möbler och växter med skyddsmaterial, emballage och särskilda flyttfiltar. Som rutinerade flyttexperter är vi även flexibla och kan antingen demontera och packa ner hela ert kontor eller endast utvalda delar – ni bestämmer. Vill ni helst packa allt själv? Inga problem, här får ni lite packtips. Och skulle det behövas så tillhandahåller vi även packmaterial och flyttlådor.

 

    • När allt är skyddat och nedpackat lastar vi varsamt och strategiskt in era ägodelar i våra specialutrustade flyttbilar. Allt säkras med särskilda spännremmar, alltid med stor omsorg och noggrannhet. Att lasta en flyttbil på rätt sätt är en konstform. Som engagerad flyttfirma besitter vi den kunskap och erfarenhet som krävs – och har därför blivit kallade allt från flyttnördar till flyttkonstnärer.

 

  • När er verksamhets alla ägodelar är på plats och alla är nöjda återstår bara vår fakturering. Vi är alltid tydliga och ärliga när vi lämnar offerter – med oss behöver ni aldrig oroa er för oväntade eller oönskade kostnader. Kort sagt, det vi skakat hand på gäller. En trygghet för ert företag, en självklarhet för oss. Klicka här för kostnadsfri offert.

Vad säger våra kunder?
För att kunna utföra en trygg företagsflytt krävs erfarenhet och förståelse för kundens situation. Vi får ofta höra att vår noggrannhet, lyhördhet och effektivitet verkligen uppskattas. Här kan ni se vad våra kunder säger om oss.

kontorsflytt med rutinerad packning i en specialutrustad flyttbil

Vi sköter allt som rör er företagsflytt

Västsvenska Flyttbyrån AB är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning som täcker ert företags alla flyttbehov – från utflytt till inflytt.

Behöver du flyttstäd? Inga problem, vi har lång erfarenhet av städning vid företagsflytt och vi hjälper er gärna. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer här.

Har du köpt något stort och tungt? Vi hjälper er gärna med till exempel upphämtning av nya möbler från IKEA. Hör bara av er, så ser vi till att du får den flytthjälp du behöver.

Behöver ni säker magasinering? Vi har ett mycket gott samarbete med välrenommerade Merx Storage och vi hjälper er gärna. Läs mer här.

Vill du ha hjälp med röjning eller bortforsling? Det fixar vi. Vi har lång erfarenhet av att tömma alla slags utrymmen. Som till exempel källare, lager, vindsutrymmen, förråd, garage och uteplatser. Läs mer här.

specialutrustad flyttbil lastas under företagsflytt och kontorsflytt

Kostnadsfri offert och rådgivning

Vi tar snabbt fram en lösning och ett prisförslag för just er företagsflytt – hör gärna av dig! Vill du veta mer? Här svarar vi på de vanligaste flyttfrågorna. Vi på Västsvenska Flyttbyrån AB är alltid bara ett samtal bort – slå oss gärna en signal och berätta om just er flyttsituation, så ser vi till att ni får precis den hjälp ni behöver.