Magasinering i Göteborg

En bra partner för magasinering är ett måste för en seriös flyttfirma. Säkerhet är viktigt för oss och vi har valt att samarbeta med Merx Storage och har ett mycket gott samarbete med dem. Merx Storage erbjuder förråd med stor tillgänglighet. Du får egen kod och egen nyckel och har tillgång till ditt förråd 24/7.

Få gratis offert

Om Merx Storage

Merx Storage är idag en av Göteborgs största förrådsanläggning med moderna, säkra och mycket effektiva förvaringslösningar. Företaget ägs av Merx Fastigheter som är systerbolag till Merx Team. Gemensamt har de över 100 anställda i 7 länder.

Båda tillhör Merx Holding, och det som kännetecknar koncernen är det personliga engagemanget. Inget får trilla mellan stolarna, inget får lämnas åt slumpen, och inget bekymmer är för litet för att tas om hand.

Merx Storage lokaler

Du finner Merx Storage på Manufakturgatan 5, i samma byggnad finns även deras kontor som dom delar med Merx Fastigheter och Merx construction. Merx hyr även ut en stor förrådslokal till Merx Team på samma adress.  För att hitta Merx Storage tar du avfart 9 på Ringön. Läs mer om Merx