Erfaren flyttfirma i Göteborg

– flytthjälp för privatpersoner i Västsverige

Var du än bor, vart du än ska – med oss får du alltid trygg och prisvärd flytthjälp. Som professionellt flyttbolag är vi rutinerade, alltid ärliga och fullt försäkrade via Trygg-Hansa. Det innebär att vi håller vad vi lovar och aldrig lämnar något åt slumpen. Kort sagt, med oss är du och dina ägodelar i lika trygga som erfarna händer.

Välkommen till Västsvenska Flyttbyrån AB – där effektivitet möter varsamhet.

Boka kostnadsfri besiktning!

Erfaren flyttfirma utför flexibel flytthjälp med hjälp av en professionellt utrustad flyttbil

Ska du flytta?

Då har du hittat rätt. Vi är en flyttfirma med över 20 års samlad erfarenhet av flytt och transport. Det har gett oss en unik logistisk kompetens där inget flyttprojekt är för stort eller för litet. Så här går det till när vi flyttar ditt hushåll:

Steg 1 – Kartläggning av dina behov

Det finns en handfull frågor som måste få svar innan en flytt kan ske. Till exempel:

När och var ska flytten ska äga rum?

Vi sitter i Göteborg, är flexibla och arbetar därför över stora delar av Sverige. Oftast rör vi oss inom Västra Götalandsregionen och Halland. Men vi hjälper lika gärna till om du ska flytta till eller från exempelvis Skåne, Karlstad, Stockholm eller Kalmar. Berätta för oss om din planerade flytt, så skräddarsyr vi ett upplägg för just dig.

Hur många rum behöver tömmas och vad finns i dem?

Vi är en stark, nyfiken och lyhörd flyttfirma som alltid kan garantera en effektiv och varsam flytt. Oavsett om det handlar om en anrik flygel på 500 kg eller en ovärderlig frimärkssamling på 0,5 kg.

Hur ser din flyttsituation ut? Bor du i villa, radhus eller lägenhet? Berätta gärna för oss, så återkommer vi omgående med en kostnadsfri offert.

Steg 2 – Säker flytt av ditt hushåll

När offerten är godkänd och datumet spikats är det äntligen flyttdags! På avtalad tid ringer vi på hos dig, och sedan börjar arbetet:

    • Vi skyddar alla dina ägodelar, möbler och växter med skyddsmaterial, emballage och särskilda flyttfiltar. Som rutinerade flyttexperter är vi även flexibla och kan antingen packa ner hela ditt bohag eller endast utvalda delar – du bestämmer. Vill du helst packa allt själv? Inga problem, här får du lite packtips. Och skulle det behövas så tillhandahåller vi även packmaterial och flyttlådor vid behov.

 

    • När allt är skyddat och nedpackat lastar vi varsamt och strategiskt in dina ägodelar i våra specialutrustade flyttbilar. Allt säkras med särskilda spännremmar, alltid med stor omsorg och noggrannhet. Att lasta en flyttbil på rätt sätt är en konstform. Som engagerad flyttfirma besitter vi den kunskap och erfarenhet som krävs – och har därför blivit kallade allt från flyttnördar till flyttkonstnärer.

 

  • När allt är på plats och alla är nöjda återstår bara vår fakturering. Vi är alltid tydliga och ärliga när vi lämnar offerter – med oss behöver du aldrig oroa dig för oväntade eller oönskade kostnader. Kort sagt, det vi skakat hand på gäller. En trygghet för dig, en självklarhet för oss. Klicka här för kostnadsfri offert.

Bor du i lägenhet? Vi får ofta höra att vi är väldigt diskreta när vi bär i trappuppgångar. Något som verkligen uppskattas, särskilt bland grannarna. Här kan du se vad våra kunder säger om oss.

Vi sköter allt som rör din flytt

Västsvenska Flyttbyrån AB är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning som täcker alla dina flyttbehov – från utflytt till inflytt.

Behöver du flyttstäd? Inga problem, vi hjälper dig gärna. Alltid med 50% RUT-avdrag, full garanti, fin service och trevligt bemötande. Läs mer här.

Har du köpt något stort och tungt? Vi hjälper dig gärna med till exempel upphämtning av nya möbler från IKEA eller det där fyndet från Blocket. Hör bara av dig, så ser vi till att du får den flytthjälp du behöver.

Vill du ha hjälp med röjning eller bortforsling? Det fixar vi. Vi har lång erfarenhet av att tömma alla slags utrymmen. Som till exempel källare, vindsutrymmen, förråd, garage och trädgårdar. Läs mer här.

Professionell flyttfirma i Göteborg slänger bortforslat material vid en återvinningscentral med hjälp av en flyttbil

Kostnadsfri offert och rådgivning

Vill du ha flytthjälp? Vi tar snabbt fram en lösning och ett prisförslag för just dig och din flytt – hör gärna av dig! Vill du veta mer? Här svarar vi på de vanligaste flyttfrågorna. Vi är alltid bara ett samtal bort – slå gärna en signal och berätta om din flyttsituation, så hjälper vi dig.