Flyttstädning i Göteborg

Behöver du flyttstädning med besiktning när du ska byta bostad? Har du inte tid att utföra kontorsstädning när kontoret ska flytta till nya lokaler? Inga problem – vi hjälper dig gärna. Västsvenska Flyttbyrån AB är en flyttfirma som erbjuder helhetslösningar för din flytthjälp och flyttstäd i Göteborg till rimliga priser – Kontakta oss för kostnadsfri offert

Som flyttföretag har vi som policy att alltid leverera arbeten som är effektivt och noggrant utförda. Vår målsättning är att uppfylla era förväntningar och allra helst att överträffa dem. Gå gärna in och läs våra omdömen där kundnöjdheten är ett faktum för denna flyttfirma.

När du anlitar oss så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra uppdrag och rättar självklart till eventuella fel som kan uppstå snarast möjligt.

Kontakta oss

Flyttstädning och visningsstädning för företag och privatpersoner i Göteborg

Vi erbjuder flyttstädning för både företag och privatpersoner i Göteborg. Det blir mer och mer vanligt att privatpersoner stylar och fotograferar sin bostad inför en visning. Vi hjälper gärna till att öka värdet på din lägenhet eller villa och erbjuder noggrann visningsstädning av hög kvalitet.

Personlig service med kundfokus

Västsvenska Flyttbyrån AB sätter kunden i fokus och vi är mycket måna om att städningen ska bli så noggrant utförd som möjligt. Vi ser naturligtvis till att inte missa något eftersom både du och den som flyttar in ska bli nöjd med resultatet av vårt arbete.

Miljömedveten städning

Att ta hänsyn till miljön är en självklarhet för oss! Har därför som målsättning att alltid vara medvetna om hur vi använder till exempel kemikalier och förbrukningsmaterial.

Vad ingår i vårt flyttstädning?

Vid flyttstäd städas alla rum grundligt och vi ser alltid till att gå över alla ytor, även mer besvärliga ställen där det är svårt att komma åt damm och smuts. Det betyder till exempel att vi dammsuger och utför noggrann golvrengöring med fuktig mopp.

När vi åtar oss flyttstädning så rengör vi alla lister, karmar, dörrar, fönsterbrädor, element och kontakter. Vi städar även era garderober in- och utvändigt, torkar av lampor samt utför fönsterputsning om så önskas.

Vår erfarna personal använder naturligtvis professionell utrustning och rengöringsprodukter av högsta kvalitet vid all städning. Kontakta oss gärna om du vill ha pris på flyttstädning.

Pris flyttstädning