Flyttfirma Göteborg

Letar du efter en trygg och pålitlig flyttfirma? Vi på Västsvenska Flyttbyrån AB är det perfekta valet för dig som vill ha effektiv och skräddarsydd flytthjälp av ett företag som kan rycka ut med kort varsel.

Inga uppdrag är för små eller för stora. Vi utgår från Göteborg, men har möjlighet att utföra våra tjänster i hela Sverige. Vi erbjuder helhetslösningar vilket innebär att du som kund kan slappna av och fokusera på allt som är roligt med en flytt. Västsvenska Flyttbyrån vet att inget uppdrag är det andra likt och anpassar oss naturligtvis efter dina behov och önskemål.

Vår kundkrets består av både privatpersoner samt företag och vi strävar alltid efter att ha ett nära samarbete. Vi tror på en öppen dialog mellan oss och våra kunder eftersom det ökar chanserna att allt ska bli så bra som möjligt.

Vill du ha mer information om oss, våra tjänster och flyttfirma pris? Du är varmt välkommen att kontakta oss på Västsvenska Flyttbyrån AB. Vi ser det som en förmån att få vara behjälpliga vid din flytt.

Flyttkartonger

Vill du vet mer om hur vi som flyttfirma kan hjälpa dig?

Kontakta oss gärna vid frågor. Önskar du en kostnadsfri offert är du välkommen med din offertförfrågan.

Kostnadsfri offert

Tänk på det här när du anlitar flyttfirma

Det spelar ingen roll om du ska flytta ett bohag eller ett kontor – en flytt kräver mycket planering och ofta mer arbete än vad man kan tro. Många upplever att de varken har ork eller tid och anlitar därför flytthjälp från en professionell flyttfirma.

Hur vet man vilket flyttföretag som är bäst? Vad bör du tänka på? Vi har samlat några råd som kan vara bra att ha i åtanke:

  • Trygghet – välj en flyttfirma som följer de bestämmelser som finns i Bohag 2010. Det betyder att man följer regler som Konsumentverket och flyttbranschen enats om. Västsvenska Flyttbyrån AB använder sig självklart av Bohag 2010!
  • Avtal – teckna skriftligt avtal där både flyttfirmans pris och arbetets omfattning finns med.
  • Informera – var tydlig när du berättar för flyttfirman om sådant som kan påverka flytten. Vi vill gärna veta om det till exempel finns tunga föremål.