Västsvenska Flyttbyrån AB är ett företag som täcker alla dina behov inom transport. Om det är pallgods, flytt av bohag eller kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Vår vision är trygghet och perfektion för dig som kund.

Västsvenska Flyttbyrån AB etablerades 2018. Med en grund på 20 års erfarenhet inom flytt och transport. Grundaren Kim Magnusson har 12 år erfarenhet inom flytt och transport. Medgrundaren Andreas Wallin har 8 år erfarenhet inom flytt, gymflytt och transport.

Både Kim och Andreas har fått höra att de är allt från flyttnördar till flyttkonstnärer. Vi lägger stor omsorg på såväl packning som stuvning i lastbilen. Vi är således alltid behjälpliga med råd om du har frågor i förberedelsen kring din flytt eller transport.

Våran målsättningen är att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i våran värld. Vi vill forma ett flyttbolag med rutin, trygghet och perfektion som ledord. Ärlighet, prisvärdhet och ett stort hjärta är det vi har med oss. Vi vill vara din pålitliga Flyttexpress och Transportör!

Är vi en billig eller DEN billigaste flyttjänsten? Nej, men vi är långt ifrån dyra och man får valuta för sina pengar. Med effektivitet och noggrannhet är vi kostnadseffektiva. Vi är korrekta med alla försäkringar, yrkestrafiktillstånd och en personal som mår bra.

Utgångspunkten för Västsvenska Flyttbyrån AB är Högsbo, Västra Frölunda, en nära utgångspunkt för alla områden i Göteborg.

Vi jobbar på alla orter i Västra Götaland, Halland, Skåne, vi har hela Sverige som arbetsplats. Om det handlar om körning till/från/inom Borås, Uddevalla, Partille, Lerum, Alingsås, Trollhättan, Skövde, Kungsbacka så löser vi det. Ska du flytta till Stockholm, Malmö, Jönköping, Köpenhamn eller Oslo. Då är vi firman för dig.

Kontakta oss och få en gratis offert. Vi är här för att ge dig all flytthjälp, packhjälp, städhjälp, magasinhjälp och transporthjälp du kan tänkas behöva. Med oss kan du vara trygg.