Evakuering vid ombyggnad – Flyttfirma med kunskap

– Få en korrekt evakueringsflytt med Västsvenska Flyttbyrån AB som flytthjälp

Är det dags för  stambyte, större ombyggnad eller renovering? Västsvenska Flyttbyrån AB skräddarsyr en lösning utefter era behov.

Vi hjälper er med omflyttning inom fastigheten, till evakueringslägenhet alternativt till magasin. Kontakta oss så tar vi fram en arbetsplan tillsammans.

Kontakta oss

Magasinering Göteborg

Du har möjlighet att få magasinering av hela eller delar av bohaget om det skulle uppstå ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum. Eller om du av annan anledning behöver ställa undan dina ägodelar på en säker plats under en period.

Städning Göteborg

Sist men inte minst så erbjuder vi kompetent hjälp med flyttstädning. Just flyttstäd är något som många gruvar sig för då det kan bli stressigt och slitsamt att utföra detta på utsatt tid i samband med flytten. Ta hjälp av våra proffs istället så får du tid och energi över till annat!

Vi ser till att flytten blir säker

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i samband med din flytt. Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi exakt hur man bör packa och transportera olika typer av möbler och andra föremål för att de ska komma fram oskadda till slutadressen.

Med effektiv planering ser vi till att din flytt görs på kortast möjliga tid, utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök idag så kommer vi ut och tar en titt på vad det är som du behöver få flyttat. Vi ger dig sedan en tydlig offert utifrån de tjänster som du väljer.

Ta gärna en titt på våra fina omdömen på Offerta, Google, Facebook och Servicefinder för att se vad andra kunder har tyckt om att anlita oss som sin flyttfirma i Göteborg.

Vi är en flyttfirma i Göteborg

Västsvenska Flyttbyrån täcker in hela Göteborgsområdet och Västra Götaland samt ett flertal halländska orter. Här hittar du en lista på de orter vi arbetar i.