Vi är din prisvärda och trygga flyttfirma!

Vi vill passa på att tacka alla underbara medarbetare och kunder för ett fantastiskt år och vi blickar fram emot ett 2020 med perfektion och trygghet i fokus.

Vi är din prisvärda och trygga flyttfirma! Idag gästade Västsvenska Flyttbyrån Trollhättan, Västra Frölunda (x3), Änggården, Majorna och Sahlgrenska. Efter alla storhelger är vi nu tillbaka i full fart! Vi vill passa på att tacka alla underbara medarbetare och kunder för ett fantastiskt år och vi blickar fram emot ett 2020 med perfektion och trygghet i fokus.  Skall bli ett spännande och utvecklande år där vi tar nya steg i framkant för en tryggare och professionellare bransch!  

 

Få en offert för din trygga flytt:
– https://vsflyttbyran.se/offert/

Se vad våra kunder säger om oss:
– https://vsflyttbyran.se/omdomen/

 

Västsvenska Flyttbyrån AB  är din självklara Flytthjälp som alltid strävar efter att erbjuda dig som kund en helhetslösning med trygghet och perfektion som ledord. Vi är din prisvärda och trygga flyttfirma!

Vi är här för att fylla dina behov. Oavsett om det gäller flytt av en villa eller lägenhet, upphämtning av nya möbler från IKEA eller det där fyndet från Blocket. Litet som stort, rum till rum eller ort till ort så ser vi till att skräddarsy en lösning för dig.

Vi vill vara din Flytthjälp i Göteborg, Hela Sveriges, med utgångspunkt Västra Frölunda.

När ni flyttar så hjälper vi er med RUT-avdraget genom skatteverket.

 

Kontakta oss eller fyll i en gratis offert

Vi är försäkrade via Trygg-Hansa (Bohag 2010) och har självklart F-skatt och Yrkestrafiktillstånd.

Med etablerad rutin och stort hjärta arbetar vi för att du ska känna dig trygg!