Flyttfirma Göteborg med Trygghet och perfektion i fokus!

Flytthjälp Göteborg

Idag gästade Västsvenska Flyttbyrån centrala Göteborg och Mölnlycke. Med trygghet och perfektion som ledord och en fantastisk insats av våra underbara medarbetare blev det en tidig fredag <3 Vi hann även med ett givande och upplyftande möte med våra vänner på Offerta! Härligt att höra deras positiva feedback på att vår ärlighet och kundtrygghet varar längst!

Du har möjlighet att få magasinering av hela eller delar av bohaget om det skulle uppstå ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum eller om du av annan anledning behöver ställa undan dina ägodelar på en säker plats under en period.

Sist men inte minst så erbjuder vi kompetent hjälp med flyttstädning. Just flyttstäd är något som många gruvar sig för då det kan bli stressigt och slitsamt att utföra detta på utsatt tid i samband med flytten. Ta hjälp av våra proffs istället så får du tid och energi över till annat!

Vi ser till att flytten blir säker

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i samband med din flytt. Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi exakt hur man bör packa och transportera olika typer av möbler och andra föremål för att de ska komma fram oskadda till slutadressen.

Med effektiv planering ser vi till att din flytt görs på kortast möjliga tid, utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök idag så kommer vi ut och tar en titt på vad det är som du behöver få flyttat för att sedan ge dig en tydlig offert utifrån de tjänster som du väljer.

Ta gärna en titt på våra fina omdömen på Offerta, Google, Facebook och Servicefinder för att se vad andra kunder har tyckt om att anlita oss som sin flyttfirma i Göteborg.

Här jobbar vi

Västsvenska Flyttbyrån täcker in hela Göteborgsområdet och Västra Götaland samt ett flertal halländska orter. Här hittar du en lista på de orter vi arbetar i.

 

Flyttfirma med vit flyttbil i solenTvå bilar uppifrån. Flytthjälp på hög höjd

Flyttfirma i Göteborg med vit flyttbil och bildmontageFlytthjälp i regnet med flyttbil

Bra flytthjälp, glad kundFlyttfirma Göteborg packar elegant i flyttbilen

Flytthjälp i Göteborg redo att bära möbler