Trygg flyttfirma visar perfektion på hösten!

Flyttfirma med etablerad rutin inleder hösten starkt! I dagarna som gått har Västsvenska Flyttbyrån bland annat gästat Vasa, Nya varvet, Mölndal, Masthugget, Majorna, Gårda, Hovås och Biskoppsgården!

I dagarna som gått har Västsvenska Flyttbyrån bland annat gästat Vasa, Nya varvet, Mölndal, Masthugget, Majorna, Gårda, Hovås och Biskopsgården!
Bohagsflyttar, kontorsflyttar, små transporter och mycket mer har vi hunnit med dessa fina höstdagar!😊🙌❤
Gör som så många andra och boka din trygga flytt hos oss, med etablerad rutin och stort hjärta gör vi din flytt lite lättare.

Du har möjlighet att få magasinering av hela eller delar av bohaget om det skulle uppstå ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum eller om du av annan anledning behöver ställa undan dina ägodelar på en säker plats under en period.

Sist men inte minst så erbjuder vi kompetent hjälp med flyttstädning. Just flyttstäd är något som många gruvar sig för då det kan bli stressigt och slitsamt att utföra detta på utsatt tid i samband med flytten. Ta hjälp av våra proffs istället så får du tid och energi över till annat!

Vi ser till att flytten blir säker

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i samband med din flytt. Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi exakt hur man bör packa och transportera olika typer av möbler och andra föremål för att de ska komma fram oskadda till slutadressen.

Med effektiv planering ser vi till att din flytt görs på kortast möjliga tid, utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök idag så kommer vi ut och tar en titt på vad det är som du behöver få flyttat för att sedan ge dig en tydlig offert utifrån de tjänster som du väljer.

Ta gärna en titt på våra fina omdömen på Offerta, Google, Facebook och Servicefinder för att se vad andra kunder har tyckt om att anlita oss som sin flyttfirma i Göteborg.

Här jobbar vi

Västsvenska Flyttbyrån täcker in hela Göteborgsområdet och Västra Götaland samt ett flertal halländska orter. Här hittar du en lista på de orter vi arbetar i.

Få en offert för din trygga flytt:
https://vsflyttbyran.se/

Se vad våra kunder säger om oss:
https://vsflyttbyran.se/omdomen/

Ta del av våra packtips:
https://vsflyttbyran.se/vara-packtips

 

Flytthjälp monterar bordFlytthjälp bär trädFlytthjälp med stil lossar bil

Flyttbil under trädlandgång i det grönaflyttbilar i olika storlek

Flytthjälp i sol på flyttbilflytthjälp i det grönaspecialembalage

flytthjälp stänger flyttbilFlytthjälp med stilfantastiskt vacker vagnpark