Sanering i Göteborg

– professionell städsanering, flytt och bortforsling

Med Västsvenska Flyttbyrån får ni erfaren och taktfull hjälp med allt som rör socialsanering, dödsbosanering, misärsanering och nikotinsanering. Som professionell flyttfirma tar vi tryggt hand om helheten. Alltid med stark rutin och stor respekt för er situation.

Kontakta oss

Kostnadsfri Offert

Socialsanering och dödsbosanering

Hur situationen än ser ut så kräver socialsanering, misärsanering och sanering vid dödsbo både omtanke och noggrannhet. På Västsvenska Flyttbyrån har vi lång erfarenhet av sanering vid olyckor, dödsfall och social misär. Med oss får anhöriga, hyresvärdar och fastighetsägare den professionella hjälp som krävs om det till exempel förekommit djuravföring eller blod i lägenheten, huset eller fastigheten. Vi tar hand om helheten, röjer upp, rengör grundligt och återställer platser. Tryggt och hänsynsfullt.

Har en nära anhörig gått bort? Med oss får ni alltid personlig hantering av ett dödsbo, där vi tillsammans ser till att saker slipper slängas i onödan. Detta hjälper vi er med:

  • Tömning och bortforsling.
  • Transport av allt som ska flyttas, säljas eller skänkas.
  • Professionell och prisvärd sanering.

Här kan ni läsa mer om tömning av dödsbo.

Socialsanering, dödsbosanering och misärsanering är uppdrag som måste utföras med stor kunskap och finkänslighet. Därför hjälper vi er gärna. Hur ser er situation ut? Berätta för oss, så svarar vi på era frågor och skickar över en kostnadsfri offert.

Nikotinsanering

Väggar och tak som råkat ut för långvarig nikotinförorening kräver grundlig och fackmannamässig sanering. Det är först då som de svåruthärdliga lukterna från den ingrodda nikotinoljan kan neutraliseras. Med vår erfarna nikotinsanering får ni tillbaka en sund inomhusmiljö, helt fri från cigarett- och nikotinlukt. Men för att kunna hjälpa er på bästa sätt behöver vi få grepp om nikotinskadans omfattning. Därför rekommenderar vi alltid att ni låter oss hälsa på för en kostnadsfri besiktning. Då kan vi ge er en professionell bedömning och en kostnadsfri offert.

Kan man nyttja RUT vid sanering?

I regel går det bra att göra RUT-avdrag vid sanering, men ej när det gäller dödsbo. På Skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som gäller för RUT-avdrag vid dödsbo.

Vi är med er hela vägen

Som rutinerad flyttfirma gör vi mer än bara transporterar bohag. Vi ansvarar gärna för hela processen – från besiktning, sanering och städning, till flytt, röjning och magasinering. Med vår hjälp går det snabbare att återställa boendet, så att nya hyresgäster kan flytta in eller så att försäljningen smidigt kan äga rum.

Vi på Västsvenska Flyttbyrån sitter i Göteborg, är flexibla och arbetar därför över stora delar av Sverige. Oftast rör vi oss inom Västra Götalandsregionen och Halland. Vi svarar gärna på frågor och är alltid bara ett samtal bort – slå oss en signal, så ser vi till att ni får den omsorgsfulla saneringshjälp ni behöver.