Samarbetspartners

Om Merx Storage


Merx Storage är idag en av Göteborgs största förrådsanläggning med moderna, säkra och mycket effektiva förvaringslösningar. Företaget ägs av Merx Fastigheter som är systerbolag till Merx Team. Det finns därför mycket muskler under namnet Merx, inte minst tack vare Merx Fastigheter och systerföretaget Merx Team som grundades 1993, gemensamt har de över 100 anställda i 7 länder. Båda tillhör Merx Holding, och det som kännetecknar koncernen är det personliga engagemanget. Inget får trilla mellan stolarna, inget får lämnas åt slumpen, och inget bekymmer är för litet för att tas om hand.

Merx Storage lokaler


Du finner Merx Storage på Manufakturgatan 5, i samma byggnad finns även deras kontor som dom delar med Merx Fastigheter och Merx construction. Merx hyr även ut en stor förrådslokal till Merx Team på samma adress.  För att hitta Merx Storage tar du avfart 9 på Ringön.

Läs mer om Merx Storage

Om Miljörent i Göteborg AB

Miljörent i Göteborg AB är ett lokalt serviceföretag med inriktning på alla förekommande typer av städning. Känne-tecknande för företaget är ett genuint intresse för service där kunden alltid spelar huvudrollen.

Attraktiva priser, kopplade till en kvalitetssäkrad tjänst, gör Miljörent i Göteborg AB till en mycket bra samarbetspartner både för företag och privatpersoner.

15 År som Företag

Miljörent startade som enskild firma redan år 2003, och tio år senare grundades aktiebolaget Miljörent i Göteborg. De senaste åren har vi sett en kraftigt höjd efterfrågan på våra tjänster. Det kan exempelvis nämnas att Miljörent i Göteborg AB årligen utför över 800 flyttstädningar.

Läs mer om Miljörent i Göteborg AB