Perfektion från Västkusten till Dalarna!

Perfektion från västkusten till dalarna.

Idag gästade Västsvenska Flyttbyrån Mölndal, Borlänge och Linnéplatsen. Vi fick även äran att hjälpa våra vänner på Nouvel Interiör. Må det vara pianon eller styling, vi löser allt med trygghet och perfektion.  Kan varmt rekommendera First Hotel Brage och Harrys för deras goa frukost, behövde verkligen en ingefära-shot idag. Sen hittade vi ett guldkorn för lunch i Örebro. Resturang 29 är ett stället vi kommer återvända till, både mat och salladsbord levererade och ambitionsnivån var tydlig. Trygghet och perfektion! 

Du har möjlighet att få magasinering av hela eller delar av bohaget om det skulle uppstå ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum eller om du av annan anledning behöver ställa undan dina ägodelar på en säker plats under en period.

Sist men inte minst så erbjuder vi kompetent hjälp med flyttstädning. Just flyttstäd är något som många gruvar sig för då det kan bli stressigt och slitsamt att utföra detta på utsatt tid i samband med flytten. Ta hjälp av våra proffs istället så får du tid och energi över till annat!

Vi ser till att flytten blir säker

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i samband med din flytt. Tack vare vår långa erfarenhet så vet vi exakt hur man bör packa och transportera olika typer av möbler och andra föremål för att de ska komma fram oskadda till slutadressen.

Med effektiv planering ser vi till att din flytt görs på kortast möjliga tid, utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök idag så kommer vi ut och tar en titt på vad det är som du behöver få flyttat för att sedan ge dig en tydlig offert utifrån de tjänster som du väljer.

Ta gärna en titt på våra fina omdömen på Offerta, Google, Facebook och Servicefinder för att se vad andra kunder har tyckt om att anlita oss som sin flyttfirma i Göteborg.

Här jobbar vi

Västsvenska Flyttbyrån täcker in hela Göteborgsområdet och Västra Götaland samt ett flertal halländska orter. Här hittar du en lista på de orter vi arbetar i.

Få en kostnadsfri offert och boka din flytt: