Nyheter

Häng med oss ut på äventyr! På denna sida hittar du våra senaste nyheter från när vi är ute på jobb i Göteborg och övriga Sverige.

Flyttfirman med etablerad rutin och stort hjärta!

Igår gästade Västsvenska Flyttbyrån, flyttfirman med etablerad rutin och stort hjärta, Utby, Nol, Kortedala och Hisingen. Variationsrik dag med olika typer av uppdrag.

Läs mer

Trygga flyttar lokalt och på distans!

Igår gästade Västsvenska Flyttbyrån Kaverös, Frölunda och Linnéstaden! Som alltid med glatt humör och hög känsla för service och kvalité <3

Läs mer

Trygga flyttar över hela Sverige!

Trygga flyttar över hela Sverige! Idag gästade vi Kållered, Stockholm, Kungsbacka, Sävedalen, Angered, Kvillebäcken, Långedrag och Hovås. Som alltid löste våra underbara medarbetare dagen med galans!

Läs mer

Två dagar på Västsvenska Flyttbyrån!

Allt från kreativa lösningar till spektakulära pianoflyttar har avhandlats. Tack alla goa kunder och medarbetare för att ni gör varje dag till ett nytt äventyr med trygghet och perfektion i fokus!

Läs mer

Din helhetslösning vid evakuering!

Idag gästade Västsvenska Flyttbyråns tappra hjältar Laholm såväl som Göteborg! Med en härlig inställning såg dom till att lösa dagens flyttar med nöjda och trygga kunder som resultat! <3

Läs mer

Företagsflytt i Göteborg!

Idag gästade Västsvenska Flyttbyrån Sahlgrenska Science Park för en stor företagsflytt. Alla man på däck och på det hela taget en riktigt trevlig dag.

Läs mer

Proffsig och säker flytt i Göteborg med omnejd!

Idag gästade Västsvenska Flyttbyrån inte mindre än Klövedal, Hisingen, Kortedala, Stenungsund, Kungälv, Stenungsund (igen), Västra Frölunda och Sahlgrenska Science Park.

Läs mer

Vi är din prisvärda och trygga flyttfirma!

Vi vill passa på att tacka alla underbara medarbetare och kunder för ett fantastiskt år och vi blickar fram emot ett 2020 med perfektion och trygghet i fokus.

Läs mer