Nyheter

Häng med oss ut på äventyr! På denna sida hittar du våra senaste nyheter från när vi är ute på jobb i Göteborg och övriga Sverige.

Din etablerade flyttfirma med stort hjärta och mängder av rutin!

Igår gästade Västsvenska Flyttbyrån Hisingen och våra vänner på Tillväxtakademin! Om det så är stora bohag eller enorma bordsskivor så är vi din etablerade flyttfirma med stort hjärta!

Läs mer

Trygga flyttar med stort hjärta!

Trygga flyttar med stort hjärta! Denna vecka gästade Västsvenska Flyttbyrån Kungälv, Mölndal, Frölunda, Hisingen, Kullavik och våra vänner på Casino Cosmopol!

Läs mer

Stort hjärta och fantastiska medarbetare!

Stort hjärta och fantastiska medarbetare! I veckan gästade Västsvenska Flyttbyrån Göteborg med omnejd! Inga projekt var för stora eller för små!

Läs mer

Flyttfirman med etablerad rutin och stort hjärta!

Igår gästade Västsvenska Flyttbyrån, flyttfirman med etablerad rutin och stort hjärta, Utby, Nol, Kortedala och Hisingen. Variationsrik dag med olika typer av uppdrag.

Läs mer

Trygga flyttar lokalt och på distans!

Igår gästade Västsvenska Flyttbyrån Kaverös, Frölunda och Linnéstaden! Som alltid med glatt humör och hög känsla för service och kvalité <3

Läs mer

Trygga flyttar över hela Sverige!

Trygga flyttar över hela Sverige! Idag gästade vi Kållered, Stockholm, Kungsbacka, Sävedalen, Angered, Kvillebäcken, Långedrag och Hovås. Som alltid löste våra underbara medarbetare dagen med galans!

Läs mer

Två dagar på Västsvenska Flyttbyrån!

Allt från kreativa lösningar till spektakulära pianoflyttar har avhandlats. Tack alla goa kunder och medarbetare för att ni gör varje dag till ett nytt äventyr med trygghet och perfektion i fokus!

Läs mer

Din helhetslösning vid evakuering!

Idag gästade Västsvenska Flyttbyråns tappra hjältar Laholm såväl som Göteborg! Med en härlig inställning såg dom till att lösa dagens flyttar med nöjda och trygga kunder som resultat! <3

Läs mer