Magasinering vid flytt

Behöver du magasinering vid flytt? Låt oss minska din stress och magasinera möbler i förråd med hög säkerhet. När man ska flytta så kan det vara svårt att veta om och hur alla möbler och föremål ska få plats i den nya bostaden eller lokalen. Kanske vet du redan att utrymmet inte kommer att räcka till? Vi hjälper dig gärna med dina förvaringsproblem!

Vi har ett nära samarbete med Merx Storage som erbjuder förråd samt magasinering i Göteborg. Merx Storage äger en av stadens största förrådsanläggningar och har tillgång till förvaringslösningar som är moderna, effektiva och pålitliga.

Du kan känna dig trygg när du väljer magasinering vid flytt av oss. Om du hyr förråd via oss så får du en kod som är unik vilket gör att det bara är du som kommer in och ut ur byggnaden. Vi vågar lova att dina inventarier och möbler är i säkert förvar.

flyttkartonger

Önskar du hjälp med magasinering vid din flytt?

Kontakta oss gärna. Vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Kontakta oss

Skäl till magasinering vid flytt

Alla som flyttat någon gång vet att det krävs mycket arbete och noggrann planering för att allt ska bli så bra som möjligt. Något som kan ställa till problem är inventarier och möbler – vilken tur att det finns lösningar för det!

Det kan finnas många anledningar till varför man väljer att magasinera möbler och andra föremål. Vi har samlat några här:

  • Du vill slippa stapla flyttlådor längsmed väggarna i din nya bostad. Magasinering vid flytt är ett bra sätt att få undan sådant som du kanske inte använder varje dag.
  • Den nya lägenheten, villan eller det nya kontoret är mindre.
  • Ni ska bli sambos – när man flyttar ihop är det stor chans att det blir dubbla uppsättningar. Därför kan det vara bra att magasinera en del av ägodelarna tills ni bestämt vad ni vill göra med dem.
  • Har du sålt din bostad men inte hittat någon ny? Då kan magasinering under en kort period vara en bra lösning.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha mer information eller få fler anledningar till varför du ska anlita just oss för att magasinera möbler.